Hasır Kamış


Hasır kamış pek çok alanda ekonomik çözümler sunmak için kullanılan bir malzemedir. Peki, kullanım alanları nelerdir?

Hasır kamış kullanım alanlarına bakıldığında; rulo, saz, çit olarak kullanıldığı görülür. Aynı zamanda gölgelik olarak kullanılması, şemsiye ya da dekoratif ürün olarak kullanılması da söz konusudur. Her geçen gün kullanım alanının yaygınlaştığını söyleyebiliriz. Ayrıca duruşu, rengi itibariyle de dekoratif amaçlı olarak da tercih edilir. Severek kullanılacak olan bu malzeme kamusal alanlarda da karşımıza çıkar.  Ekonomik olmasından dolayı pek çok alanda tercih edildiğini görürüz.

Hasır Kamış Şemsiyeler

En önemli kullanım alanlarından biri hasır kamış şemsiyeler olarak karşımıza çıkıyor. Standart boyutlarda şemsiyelerin üretimi yapılıyor. Kullanım alanı açısından geniş bir seçenek sunuluyor olduğundan, direkt olarak sipariş verebilirsiniz. Uygun boyutlar, diğer talepler konusunda ekibimiz gerekeni yapacaktır. Üretimimiz, ekonomik bir şekilde olduğundan, satışlarımız da piyasanın altında olan tutarlar ile olur. Bunu kaçırmamak için hemen iletişime geçerek bilgi alabilir, hizmet talep edebilirsiniz.

7-24 iletişime geçebilirsiniz.

Hizmet almak için hem WhatsAp hattımızdan hem de direkt olarak iletişim numaramızdan bizimle bağlantı kurabilirsiniz. Sunulacak olan bağlantı seçenekleri, kısa süre içinde bilgi almanızı sağlar. Hemen taleplerinizin alınması, bu malzemeden yapılacak olan üretimin çeşidi, boyutu konusunda bilgi alınır. Ardından da hasır kamış siparişi ürünler için tamamlanmış olur.

Hasır Kamış Dekorasyon Ürünleri

Dekorasyon ürünlerinin de ekonomik olarak sunulması için pek çok seçenek var. Özel olarak üretilen bu dekorasyon ürünleri, direkt olarak sitemizden sipariş edilebilir. Boyut ya da sizin tarafınızdan özel olarak seçilen ürünler, hızlı bir şekilde sizlere ulaştırılır. Uzun zamandan beri yürütmüş olduğumuz bu hizmet, sizlere avantajlı bir şeklide sunuluyor. İndirimli ödemelerimizi kaçırmadan, siz de bu alanda sorunsuz bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Uygun ve ekonomik ödemelerin ardından dekorasyon ürünlerini temin etmiş olacaksınız. Hasır kamış özel ürünleri ile farklı dekorasyon ürünleri evinizin en güze köşesinde yerini alabilir. Aynı zamanda dış mekan için de özel olarak dayanıklı ve kullanışlı ürünlerin sahibi olabilirsiniz. Seçim sizin.

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.