Hasır Şemsiye


Hasır şemsiye satın almadan önce önerimiz sitemizde yer alan modelleri incelemenizdir. Seçim sizin.

Hasır şemsiye üretimi konusunda son derece profesyonel bir şekilde hareket ediyoruz. Genel olarak üretim konusunda en çok talep edilen standart yuvarlak şemsiyeler oluyor. Açık alanlarda rahatlıkla kullanılan gölgelik konusunda başarılı olunan şemsiyelerdir. Hem bunları değerlendirmeniz hem de direkt olarak şemsiyelerin avantajlı kullanımını elde etmeniz mümkün. Sitemizden elde edeceğiniz şemsiye türlerinde, piyasaya göre en uygun fiyatların sunulduğunu da göreceksiniz. Hemen bu alanda seçim yaparak siparişinizi verebilirsiniz.

Hasır Şemsiye Yuvarlak

Göze ilk çarpan tasarım yuvarlak olan modellerdir. Hasır şemsiye yuvarlak olan modeller genel olarak çapı 120 santim olan modeller oluyor. En geniş alanı bu şekilde üretiliyor. Ancak talep etmeniz durumunda daha geniş ya da daha ufak şemsiyelerin üretimi de yapılıyor. Özel olarak üretim talep edilmesi durumunda ona göre hareket ederek üretimin gerçekleşmesini sağlıyoruz.

Özel üretim yuvarlak şemsiye;

  • Gölgelik şemsiye çeşitleri
  • Şemsiye seçenekleri
  • Örme hasır çalışmaları

Hasır modelleri severek kullanacaksınız. Kullanım açısından da sizlere uzun ömürlü bir kullanımı garanti ediyor. Bunun için siz de hemen bu alanda avantajlı olacağınız şekilde bir hizmet alabilirsiniz. Hasır şemsiye çeşitleri için hemen inceleme yaparak sipariş  verebilirsiniz. Anında standart boyutlar üzerinden de sipariş işlemlerinin gerçekleşmesi söz konusu. Bunu göz önünde bulundurarak hemen siz de siparişinizi tamamlayın. Seçim sizin.

Hasır Şemsiye Fiyatları

Ekonomik ödemeler ile şemsiyelerin sahibi olmak için yapmanız gereken hemen sitemizden sipariş vermek. Sitemizde yer alan onlarca çeşit dışında, uygulanan çok sayıda kampanya da var. Bu kampanyalar değerlendirmeniz durumunda, dilediğiniz zaman hizmetten faydalanma imkanı bulabilirsiniz.  Hasır şemsiye üretimi konusunda sunulacak olan pek çok seçenek var. Hemen bu alanda avantaj elde edeceğiniz şekilde fiyatları göz önünde bulundurun. Adet sayısına göre fiyat verilmesi sağlanacaktır.

Anında sipariş;

İndirimli ödemeleri kaçırmadan adet sayısı ve çeşidi belirlemenizin ardından hemen sipariş vermeniz önerilir. Uygun olan ödemeleri değerlendirmeniz durumunda, direkt olarak fiyat konusunda da avantajlı olacağınız şekilde hizmet alabilirsiniz.

 

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.