Hasır Gölgelik


Hasır gölgelik çeşitleri günümüzde sürekli olarak tercih edilir. Hasır gölgelik modellerinin kullanım alanı ve fiyat aralığı geniştir.

Hasır gölgelik ürünleri yıllardan beri kullanılıyor. Firmamız yılların verdiği deneyim ile günümüzde yüksek kaliteli hasır gölgelikler üretmektedir. Özelliklede son zamanlarda doğada daha fazla vakit geçirmek isteyen kişilerde artışlar yaşandı. Bu yüzden de hasır gölgeliklere daha çok gereksinim vardır. Genel olarak hasır gölgelik çeşitlerinde benzer modeller tercih ediliyor.

Günümüzde sıklıkla tercih edilen hasır gölgelik modellerinin faydaları arasında şunlar bulunuyor;

  • Özelliklede güneşten korunma amaçlı olarak tercih edilir.
  • Yağmur çeşitlerinin zararlarından koruma amaçlı olarak tercih edilir.
  • Genel olarak rüzgar türlerinin bulunan alanı koruma altında tutmak için tercih edilir.
  • Dekor amaçlı olarak sıklıkla tercih ediliyor.
  • Doğada evde rahatlık hissini sever.

Hasır gölgeliklerin çeşitleri günümüzde sıklıkla sahil kenarlarında tercih ediliyor. Özelliklede turizm sektöründe hasır gölgeliklere ilgi daha yoğun olarak tercih edilir. Firma olarak turizm şirketlerine özel hasır gölgelikler üretmekteyiz. Son zamanlarda ise bahçe alanlarında daha çok gölgelikler tercih ediliyor. Ayrıca son yıllarda hasır gölgeliklerde özel tasarımlı daha çok talep görmektedir.

Hasır Gölgelik Kullanımları

Genel olarak hasır gölgeliklerde düz model çeşitleri tercih ediliyor. Turizm sektöründe geniş alanlı yerlerde düz olan hasır gölgelikler kullanılıyor. Düz hasır gölgelikler altında serinlemek isteyen müşteriler turizm sektöründe daha fazladır. Bu yüzden de turizm sektörü için düz olan hasır gölgeliklere gereksinimi vardır. Firmamız her tarz hasır gölgelik modellerini üretmektedir.

Günümüzde şemsiye şeklinde olan hasır gölgelik kullanımları sürekli tercih edilir. Genel olarak küçük alanlı kişisel yerlerde şemsiye modelli hasır gölgelikler tercih ediliyor. Özelliklede toplu kullanım alanlarında ayrılmış bölümlerde hasır gölgeliklerde şemsiye tarzı modeller tercih edilir. Hasır gölgeliklerde özel tasarım ürünleri ise; ev alanlarında daha çok tercih ediliyor. Bahçelerde özel tasarımlı hasır gölgelikler insanlar tarafından beğeniliyor.

Hasır Gölgelik Fiyatları

Hasır gölgeliklerde modellere ilgi arttıkça; fiyat çeşitlerinde değişikliklerin yaşanmasına neden oluyor. Firma olarak hasır gölgeliklerde fiyat çizelgesini piyasa durumuna göre oluşturmaktayız.  Günümüzde piyasa koşullarında firmamızda her bütçeye uygun olarak hasır gölgelik fiyatları bulunuyor. Özelliklede son zamanlarda tasarımlar arası fiyat farkları sıklıkla yaşanmaktadır. Bu yüzden de genellikle hasır gölgeliklerde tasarım çeşitlerine bütçe durumuna göre karar verilir. Hasır gölgeliklerde model farkları; dekorun genel yapısını sıklıkla etkiler.

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.