Hasır Bambu


Hasır bambu, kamış denen yerli malzemelerden elde edilir. Bambu hasırların sağlam ve dayanıklı olması önemlidir.

Hasır Bambu özel ürünlerinde, sağlamlık ön plandadır. Açık alanda da kullanılabilen, zarar görmeyen ve kalıcı bir kullanım sunan malzemelerdir. Uzun zamandır bu malzemelerden üretim yapıyoruz. Ürün çeşitlerimiz konusunda geniş bir yelpaze sunuyoruz. Güvenli bir şekilde üretilen bu ürünlerde, dekorasyon ürünlerinden kapı – çatılara kadar geniş bir ürün yelpazesi var. Tamamen müşteri taleplerini gerçekleştirmek üzere geniş bir yelpazede seçim yapma imkanı tanınıyor. Siz de hemen sitemizde yer alan onlarca ürün çeşidini inceleyerek özel tasarım bir şekilde üretimin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.  

Hasır Bambu Gölgelik ve Kullanım Alanları

Bu tarz malzemelerin en geniş kullanım alanı gölgelik oluyor. Hasır bambu gölgelik için pek çok öneri var. Çeşitlere bakıldığında farklı boyutlar ve ürünler var. Bunları değerlendirmeniz durumunda direkt olarak seçim yaparak avantaj sağlayabilirsiniz. Kullanım alanlarının sahiller olması, açık alanlar olması kaliteyi de gözler önüne serer. Hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır.

Özel üretim hasır bambu;

  • Gölgelik uygulamalarında
  • Hasır kamelya yapımında
  • Dış mekanlardaki oturma alanlarında
  • Çatı ve hasır gölgelikler için
  • Turizm işletmelerinin bahçelerinde
  • Kafe, bar kulüp gibi sosyal alanlarda
  • Kır düğün salonu, kahvaltı salonu gibi dış mekanlarda

Kullanım alanı son derece geniş bir şekilde oluşturulmuştur. Hasır bambu kullanım alanları açısından geniş olduğundan, direkt olarak sizin taleplerinize göre üretimi sağlanacaktır. Bunun için sitemiz üzerinden verilen iletişim numaralarından bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Hasır Bambu Fiyatları

Peki, ödemeler nasıl? İlk olarak indirimli olan ödemelerin olduğunu göreceksiniz. Sitemiz üzerinden yapılacak olan işlemler için en uygun ödemeler ile hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Bunun için zaman zaman uygulanan kampanyalar ile sizlere avantaj sağlıyoruz. Ekonomik ödemeler, uygun olan fiyatlar ve kaliteli ürünler ile memnun kalacağınız bir şekilde hizmet verilir. Hasır bambu fiyatları konusunda sitemizde verilen iletişim numaralarından bize ulaşarak net bilgi alabilirsiniz. Seçim tamamen sizin.

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.