Hasır Bambu


Hasır bambu imalatı yapan firmamız uzun yıllardan beri en uygun fiyata kaliteli hasır bambu imalatı ve satışı yapmaktadır.

Hasır Bambu kullanım alanları açısından en geniş şekilde sizlere sunuluyor. İlk olarak çit uygulamaları açısından pek çok boyut ve seçenek olacak. Bunları değerlendirmeniz durumunda, direkt olarak siz de uygulamalardan faydalanabileceksiniz. Çit uygulamalarında boyut, özel ölçüler olabilir. Sizin talep etmeniz durumunda uygulamalarımızda çeşitler eklenebilir. Özel tasarım ve özel ölçüler konusunda bu alanda uzman olan ekibimizden hemen bilgi alabilirsiniz. Seçim yapmanız durumunda, sorun yaşamadan üretim ve diğer alanlarda bilgi almanız da sağlanacaktır.

Hemen iletişime geçerek çit uygulamaları ve diğer seçenekler hakkında bilgi alabilirsiniz…   

Hasır Bambu Çit Uygulama Alanları

Hasır bambunun kullanım alanları arasında çitler var. Peki, bu çitler hangi alanlarda kullanılıyor? Hayatınız büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu malzeme, üretimi de hızı ve kolay hale getirir. Bunun için hasır bambu çit uygulama alanları konusunda seçenekleri değerlendirmeniz yeterlidir. Boyut, renk ve diğer seçenekler size göre şekillenir. Özel tasarımlarımız konusunda hemen bilgi alarak bu alanda avantaj elde edebilirsiniz. Seçim tamamen sizin. Sunulacak olan seçenekler için hemen sipariş verebilirsiniz.

Özel üretim hasır bambu;

  • Sera, hobi bahçesi gibi alanlarda çevreleme amaçlı kullanılır.
  • Doğal bahçe çiti uygulamaları için tercih edilir.
  • Açık alanlarda zigzaglı kullanım talep edilmesi durumunda
  • Dekoratif amaçlı alanlar oluşturmak için
  • Bahçedeki kötü görünümlü duvarları içeriden kapatmak için
  • Doğal görünüm talep eden işletmeler için
  • Bahçe ve teraslarda paravan amaçlı kullanım
  • Balkon demiri üzerine gizlilik amaçlı

Gibi pek çok kullanım alan var. Hasır bambu kullanım alanları arasında olan çitler, geniş bir kullanım alanına sahip olduğundan, direkt olarak bu alanlarda da kullanım talep edilebilir. Siz de hemen en uygun ödemeler ile sipariş işlemlerinin gerçekleşmesini sağlayarak avantaj elde edebilirsiniz. Seçim tamamen sizin.

Hasır Bambu Fiyatları

Fiyat konusunda taleplerinize göre hareket ediyoruz. Sizin için sunmuş olduğumuz ürüne göre, aynı zamanda direkt olarak ürün dışında talep edilen dekorasyon malzemesine göre fiyat verilir. Hasır bambu fiyatları için hemen seçim yapabilirsiniz.

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.