Hasır Şemsiye Yaptır


 Hasır şemsiyeler görsel açıdan keyif veren ürünlerdir. Dekorasyon amaçlı kullanılabileceği gibi, güneşten korunmak için de kullanılabilir.

Hasır şemsiye modellerini Saz Hasır firmamıza başvurarak hazırlatabilirsiniz. Taleplerinize göre uygun ürün malzemelerini ekonomik olarak yanıtlamaktayız.

Dekorasyon Amaçlı Kullanılan Hasır Saz Şemsiyeler

Dekorasyon amaçlı kullanılan hasır  şemsiye modelleri bahçe alanlarında çok yaygın görülmektedir. Bir restoran işletmesinin bahçesinde bu seçenek ideal görüntü verecektir. Ortam havasını ferahlatan özelliklerle dilediğiniz büyüklükte saz hasır şemsiyeleri isteyebilirsiniz. Restoran dışı bahçe alanlarının özellikleri değişebilmektedir.

Plaj Hasır Şemsiye Modelleri

Plaj hasır şemsiyeleri sıcak havalarda güneş etkilerinden sizi koruyacaktır. Plaj işletmesiyseniz, güneşleneceğiniz alanlarda şemsiye gerekiyorsa taleplerinizi iletebilirsiniz. Büyük plajlarda 20-30 tane birden hazırlatabilirsiniz. Üretimlerimiz yüksek kalitede sağlanmaktadır.

Saz tasarımlar genellikle benzer renkte olmakla beraber farklı tonlarda temin edilebilir. Üretim esnasında özel boya talepleriniz konusunda da görüşmeler yapılabilir. Plajlar haricinde birçok kullanımı söz konusudur.

Hasır Şemsiyelik &  Şemsiye Farkı Nedir?

Hasır şemsiyelik türleri şemsiyelerin yerleştirildiği zeminleri ifade etmektedir. Şemsiyeler ise esas güneşi engelleyen etki şeklinde bilinmektedir. Bazı saz hasır şemsiyeler üst kısım tasarımları bakımından değişebilmektedir. Örneğin tepesi uzunlamasına çıkıntılı olan modeller vardır. Bazılarında ise bu çıkıntı bulunmamaktadır. Hangi modelden talebiniz varsa iletebilirsiniz.

Plaj Şemsiyesi Malzemesi

Saz malzemeden üretilen plaj şemsiyelerimiz ekonomik açıdan uygun sonuçlar almanıza odaklanmaktadır. Malzeme seçenekleri ve sıklık konularında başvurularınız değerlendirilmektedir. Özellikle istediğiniz modeller için firmamızla görüşme yapabilirsiniz.

Hasır Şemsiye Fiyat Seçenekleri

Büyük ve sayısı çok olan şemsiyelerin hazırlık süreçleri diğer tekli ürünlere göre daha fazla olacaktır. Bu durum fiyatlara da yansımaktadır. Fakat çoklu şemsiye alımlarınızda toptan ürün indirimlerinden de faydalanabilirsiniz. Bir alana tek şemsiye fiyatı ile 30 tane alınacak olanların birim fiyatı değişmektedir.

Hasır şemsiye fiyat seçenekleri konusunda bütçenize en uygun sonuçlara odaklanmaktayız.  Her şemsiyenin boyutu uzunluğu vs. değişebilmektedir. Tasarım detayları da farklılaşabilmektedir. 

  • Kaç tane şemsiye olacağı
  • Şemsiye modellerinin özellikleri
  • Tek şemsiyenin ebatı
  • Ana malzemede kalite artırıcı uygulamalar hasır şemsiyeler açısından önem kazanmaktadır. Fiyatlarımız genellikle uygundur. Ne kadar sürede hazırlıkların tamamlanacağı başlangıç aşamasında size söylenmektedir.

 

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.