Bambu Kamış Yaptır


Bambu kamışlar çok çeşitli alanlarda kullanılan ve Saz Hasır bünyesinde üretilen malzemelerdir. Çok sayıda kamışı türlü alanlarda kullanabilirsiniz.

Bambu kamış yaptırmak istediğinizde sayı ve model açısından taleplerinizi oluşturmalısınız. Hangi alanda ne kadar kullanım olacaksa beklentilerinizi karşılamaktayız. Bambunun dayanıklı yapısını uzun seneler boyu dekorasyonda kullanabilirsiniz. Dilediğiniz an sayısını çoğaltabilirsiniz.

Bambu Kamışı Bakımı Nasıl Yapılır?

Bambu kamış ürünlerinden yaptırdığınızda bunları uzun süre bakıma almanız gerekmektedir. Yani ürünleri belirli aralıklarla tozdan arındırmak, ömrünü daha da uzatabilir.

  • Bambularınızı nemli bezle hafif şekilde düzenli kirden arındırmalısınız.
  • Bambu kamış türlerini zorlanacakları alanda bulundurmamalısınız. Fiziksel açıdan kesilebileceği yerlerden uzakta durmalıdır.
  • Bambu kamışları neresi ve nasıl bir alan için istediğinize baştan karar vermeli ve önerilerimizi dikkate almalısınız.
  • Dekorasyon amacı harici temel malzemesi değillerdir. Bakımı yapılmış olsa da ürünleri dikkatli kullanmanız gerekmektedir. Yani demir gibi ürünlerle kıyaslanmamalıdır. Ayrı organik ve dayanıklı malzemelerdendir.
  • Bambu kamışı zararını engellemeye çalışmak harici ağır araçlar altında ezilmesini önlemelisiniz. Çünkü araç altında kalan bambu malzemelerde form değişikliği olacaktır. Bu gibi durumların önüne geçmek için doğru yerde konumlandırmak gerekecektir.

Bambu Kamışından Oturaklar

Bambu kamışlarından oturma alanları oluşturabilirsiniz. Sadece dekor amaçlı değildir ve son derece konforlu bir yer oluşturabilirsiniz. Örneğin belirli bir sıra oluşturabilir, ardından aynı sıradan çok sayıda kalıplar halinde koltuk zemini hazırlanabilir. Dış mekanlarda doğal bir hava katacaktır.

Bambu Kamış Fiyatları

Kamış fiyatları çok sayıda kritere göre değişebilmektedir. Örneğin mini boy bambu modellerinde birim fiyatlar daha uygundur. Uzunluk ve genişlik, kaç tane alınacağı, ekstra işlem gerekip gerekmediği gibi durumlar önem kazanmaktadır.

Saz Hasır, Kamış Dekorasyon' a başvuru yaparak aradığınız sonuçları elde edebilirsiniz. Malzemelerimiz ve üretim tekniklerimiz son derece kalitelidir. Hasır ve kamış ürünlerinde 2001 senesinden bu yana faaliyetlerimiz sürmektedir.

  • Beach Club
  • Otel
  • Restoran
  • Kafeterya
  • Alışveriş merkezleri mağazaları yaygın kullanım alanlarıdır.

Bambu kamış fiyat karşılaştırmasını yaparken miktarı belirlemeniz ve hasır malzemeyle kombin durumunu düşünmeniz önerilir. Hasır modelleri şemsiyelerle plajlarda çok şık durabilmektedir. İdeal sonuçlar için planlı tasarımlar oluşturulmaktadır.

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.